City briller

THEO eyewear

THEO eyewear

brilledesign i verdensklasse

​THEO Eyewear laver unikke briller for bevidste individer, der ikke er bange for at skille sig ud med en personlig og markant stil, som bliver bemærket. Brillerne er i højeste kvalitet og har sat internationale standarder for brilledesign.

Tiden hvor brillerne skulle være diskrete og gå i et med ansigtet er slut, og i dag betragter mange dem som en lækker accessory, der fremhæver ens individuelle stil. Med THEO Eyewear får du ikke kun en praktisk brille, men et lækkert stykke tilbehør.

THEO eyewear

Med THEO eyewear får du både kvalitet og komfort

Kvalitet og komfort er i højsædet hos de håndlavede THEO Eyewear briller, hvor pasformen er gennemtænkt, og de gode materialer sikrer, at stellet har en lang holdbarhed. Vi har håndplukket nogle af de mest populære modeller.

Kom forbi butikken, som ligger et stenkast fra Nørrebro og Nørreport i København og se, hvilken model, der bedst passer til netop din stil. Brillerne fås både som halv- og helbriller, og de fås naturligvis også som flerstyrkebriller med glidende overgang eller med solbrilleglas, hvis dette ønskes.

Ring til os på 33 14 70 50 og få mere at vide om brillerne.

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00