​ bredt udvalg af briller

​  specialfremstillede briller

✓  design og komfort går hånd i hånd

Alain Mikli briller

Fransk brilledesign i verdensklasse

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alain Mikli briller er fransk design i verdensklasse. Den fransk-amerikanske designer, Alain Miklis, briller er håndlavet kvalitet og udført i en ekstraordinær stil med dristig farver og nye faconer, der tør lave larm.

Den franske designer laver unikke briller for bevidste individer, der ikke er bange for at skille sig ud med en personlig og markant stil, som bliver bemærket. Brillerne er i højeste kvalitet og har sat internationale standarder for brilledesign.

Bliv set med Alain Mikli briller

Med mottoet “briller til at se med og til at blive set” har den franske designer lagt en linje, hvor stil og udtryk skal fremhæves i stedet for at gemmes væk.

Tiden hvor brillerne skulle være diskrete og gå i et med ansigtet er slut, og i dag betragter mange dem som en lækker accessory, der fremhæver ens individuelle stil. Med Alain Mikli briller får du ikke kun en praktisk brille, men et lækkert stykke tilbehør.

Med Alain Mikli briller får du både kvalitet og komfort

Kvalitet og komfort er i højsædet hos de håndlavede Alain Mikli briller, hvor pasformen er gennemtænkt, og de gode materialer sikrer, at stellet har en lang holdbarhed. Vi har håndplukket nogle af de mest populære modeller fra den franske designer.

Kom forbi butikken, som ligger et stenkast fra Nørrebro og Nørreport i København og se, hvilken model, der bedst passer til netop din stil. Alain Mikli briller fås både som halv- og helbriller, og de fås naturligvis også som flerstyrkebriller med glidende overgang eller med solbrilleglas, hvis dette ønskes.

Ring til os på 33 14 70 50 og få mere at vide om brillerne.

Nørregade 49, 1165 København K

Telefon: 33 14 70 50  -  Send en e-mail

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
​Jeg holder lukket uge
​29-30 der er åben igen uge 31
​Jeg er selv tilbage i uge 32

"Kvalitet, tid og bedste rådgivning i byen."

★ ★ ★ ★ ★ -Jørgen Rovsing Skov

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 36 stemmer på Facebook