​ bredt udvalg af briller

​  specialfremstillede briller

✓  design og komfort går hånd i hånd

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stort udvalg af briller – både stel og glas

Skal du bruge briller? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos City Briller v/Bo Schlemmer tilbyder vi et bredt udvalg af både brillestel og brilleglas til billige priser, og vi har især hjulpet mange kunder fra Nørrebro, Nørreport og andre dele af København. 

Vi tilbyder desuden en gratis synstest, så du kan finde ud af, hvilken styrke du har behov for i dine nye briller. Er du således på udkig efter briller med enkeltstyrke, er vi de rette at kontakte.

Enkeltstyrkeglas er det, som mange mennesker regner som traditionelle glas, og med disse kan du se enten på afstand eller tæt på alt efter, om du er nær- eller langsynet. De fleste enkeltstyrkeglas er lavet til et enkelt formål såsom at køre bil eller læse avis.

Hvad koster briller?

Vi hjælper dig med at finde lige præcis de enkeltstyrkeglas, som du har behov for. Først foretager vi selvfølgelig en grundig og effektiv synsprøve, så vi i fællesskab kan afklare med dig, hvilke ønsker du har. Vores største fokus er at give dig en nemmere hverdag, og det vil du med garanti kunne få med skræddersyede enkeltstyrkeglas. Prisen afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom styrke og stel, men uanset hvad garanterer vi en god pris.​

Leder du efter et godt tilbud på briller, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted. Vi har et spændende udvalg af briller fra de førende producenter på markedet, hvorfor du med garanti vil kunne finde den model, der passer til dig, og som vil kunne lette din hverdag markant.

Kontakt os i dag for at høre mere

Har du behov for briller? Vi tilbyder et bredt udvalg af brilleglas og brillestel til billige priser. Herudover tilbyder vi en synstest, så vi kan klarlægge dit behov. Hos os finder du med garanti de enkeltstyrkeglas, du har brug for, og som vil kunne gøre din dagligdag nemmere.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Det kan du gøre ved at ringe til telefon: 33 14 70 50 eller ved at sende en besked til e-mail: citybriller@vip.cybercity.dk. Du er også meget velkommen i vores butik i København.​

Nørregade 49, 1165 København K

Telefon: 33 14 70 50  -  Send en e-mail

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
​Jeg holder lukket uge
​29-30 der er åben igen uge 31
​Jeg er selv tilbage i uge 32

"Kvalitet, tid og bedste rådgivning i byen."

★ ★ ★ ★ ★ -Jørgen Rovsing Skov

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 36 stemmer på Facebook