City briller

Enkeltstyrke

Enkeltstyrke

Stort udvalg af briller

Skal du bruge briller? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Hos City Briller v/Bo Schlemmer tilbyder vi et bredt udvalg af både brillestel og brilleglas til billige priser, og vi har især hjulpet mange kunder fra Nørrebro, Nørreport og andre dele af København.

Vi tilbyder desuden en gratis synstest, så du kan finde ud af, hvilken styrke du har behov for i dine nye briller. Er du således på udkig efter briller med enkeltstyrke, er vi de rette at kontakte.

Enkeltstyrkeglas er det, som mange mennesker regner som traditionelle glas, og med disse kan du se enten på afstand eller tæt på alt efter, om du er nær- eller langsynet. De fleste enkeltstyrkeglas er lavet til et enkelt formål såsom at køre bil eller læse avis.

Enkeltstyrke

Hvad koster briller?

​Vi hjælper dig med at finde lige præcis de enkeltstyrkeglas, som du har behov for. Først foretager vi selvfølgelig en grundig og effektiv synsprøve, så vi i fællesskab kan afklare med dig, hvilke ønsker du har. Vores største fokus er at give dig en nemmere hverdag, og det vil du med garanti kunne få med skræddersyede enkeltstyrkeglas. Prisen afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom styrke og stel, men uanset hvad garanterer vi en god pris.​​

​Leder du efter et godt tilbud på briller, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted. Vi har et spændende udvalg af briller fra de førende producenter på markedet, hvorfor du med garanti vil kunne finde den model, der passer til dig, og som vil kunne lette din hverdag markant.​

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00