City briller

Briller der passer til dig og din stil

Flerstyrke

Nyd dine nye flerstyrkebriller

Når du har fået foretaget en synstest, kan du få anbefalet at gå med flerstyrkebriller. Det betyder, at du vil have gavn af et par briller, der både hjælper dig med afstandsstyrke og et læsefelt. I City Briller v/Bo Schlemmer tilbyder vi et stort udvalg af flerstyrkebriller – også kaldt bifocale brilleglas. Vi hjælper dig med at få en god oplevelse og det bedste syn med dine nye briller.

Vores brilleforretning ligger lige ved Nørreport tæt på Nørrebro – i hjertet af København. Her fører vi et stort udvalg af brillemærker, vi kan sætte flerstyrkeglas i. Du kan eksempelvis få briller fra Alain Mikli, Philip Starck, Theo Eyewear og mange andre. Vi hjælper og rådgiver dig, så du finder et par flerstyrkebriller, der passer perfekt til dig og din personlige stil.

Flerstyrke

Få ét par briller til det hele

Er du tvivl om, hvorvidt du har brug for flerstyrkebriller, så kan vi tilbyde dig en synstest. På baggrund af denne kan vi rådgive dig omkring, hvilket brilleglas du vil få mest gavn af.

Vi tilbyder også flerstyrkebriller med progressive brilleglas. I disse brilleglas er der en usynlig og glidende overgang mellem læsefelt og afstandsområde. For nogle er denne overgang nemlig mere bekvem og bedre for deres syn.​

Flerstyrkebriller er en praktisk investering, hvis dit syn gør, at du til dagligt bruger forskellige briller til forskellige aktiviteter. Skal du for eksempel altid have et par læsebriller med dig rundt til at veksle med dine andre enkeltstyrkebriller? Med flerstyrkebriller har du et par briller, som du kan bruge til alle formål.

Kontakt os og hør mere om vores flerstyrkebriller

Ønsker du at høre mere om vores flerstyrkebriller eller bestille en synstest, så er du meget velkommen til at kontakte os.
​Vil du gerne se vores store udvalg af briller og prøve dem af, så tager vi altid glædeligt imod dig i butikken.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med at finde dine nye flerstyrkebriller.

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00