City briller

Solbriller m. styke​

Solbriller med styrke

Nyd solen med lækre solbriller

Trænger du til en solbrille, som du også ser godt i? Vi fremstiller solbriller med styrke af højeste kvalitet med eller uden styrke og med udgangspunkt i lige det brillestel, som du ønsker. Solbriller kan fås med enkeltstyrke, bifokale- eller progressive glas alt efter dit ønske og behov. Glassene fås i mange varianter, så du kan få den solbrille, der passer til dine aktiviteter.​

En solbrille er ikke bare en solbrille. Der er stor forskel på, hvilket solbrilleglas den enkelte foretrækker, og du kan få solbriller med styrke, der passer til den solbeskyttelse, du foretrækker. Vi har desuden farveskiftende brilleglas, som giver dig et fremragende syn under alle lysforhold og samtidig tilbyder 100 procent solbeskyttelse. Solbriller med farveskiftende glas er meget populært blandt dem, der er afhængige af deres briller og samtidig færdes meget udendørs.

Solbriller med styrke

Få specialfremstillet dine egne unikke solbriller med styrke

Vi tilbyder også solbriller med polaroidglas, som er et særligt solbrilleglas med en evne til at modvirke de irriterende genskin og reflektioner, der ofte opstår i forbindelse med sol og vand. Solbriller med polaroidglas er derfor særdeles velegnede som kørebriller og til aktiviteter ved vandet om sommeren.

Fordelene ved at få din solbrille tilpasset din styrke og med det helt rigtige solglas er mange, og et par kvalitetssolbriller er en investering, du vil glæde dig over i mange år. Kom ind og se på vores udvalg af solbriller med styrke og få samtidig en gratis synsprøve.

Kontakt os på telefon 33 14 70 50 for mere information, eller kig forbi forretningen, der ligger blot et stenkast fra Nørreport og Nørrebro i København, og hør mere.

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00