​ bredt udvalg af briller

​  specialfremstillede briller

✓  design og komfort går hånd i hånd

Solbriller med styrke

​Nyd solen med lækre solbriller

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trænger du til en solbrille, som du også ser godt i? Vi fremstiller solbriller med styrke af højeste kvalitet med eller uden styrke og med udgangspunkt i lige det brillestel, som du ønsker. Solbriller kan fås med enkeltstyrke, bifokale- eller progressive glas alt efter dit ønske og behov. Glassene fås i mange varianter, så du kan få den solbrille, der passer til dine aktiviteter.

En solbrille er ikke bare en solbrille. Der er stor forskel på, hvilket solbrilleglas den enkelte foretrækker, og du kan få solbriller med styrke, der passer til den solbeskyttelse, du foretrækker. Vi har desuden farveskiftende brilleglas, som giver dig et fremragende syn under alle lysforhold og samtidig tilbyder 100 procent solbeskyttelse. Solbriller med farveskiftende glas er meget populært blandt dem, der er afhængige af deres briller og samtidig færdes meget udendørs.

Få specialfremstillet dine egne unikke solbriller med styrke

Vi tilbyder også solbriller med polaroidglas, som er et særligt solbrilleglas med en evne til at modvirke de irriterende genskin og reflektioner, der ofte opstår i forbindelse med sol og vand. Solbriller med polaroidglas er derfor særdeles velegnede som kørebriller og til aktiviteter ved vandet om sommeren.

Fordelene ved at få din solbrille tilpasset din styrke og med det helt rigtige solglas er mange, og et par kvalitetssolbriller er en investering, du vil glæde dig over i mange år. Kom ind og se på vores udvalg af solbriller med styrke og få samtidig en gratis synsprøve.

Kontakt os på telefon 33 14 70 50 for mere information, eller kig forbi forretningen, der ligger blot et stenkast fra Nørreport og Nørrebro i København, og hør mere.

Nørregade 49, 1165 København K

Telefon: 33 14 70 50  -  Send en e-mail

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
​Jeg holder lukket uge
​29-30 der er åben igen uge 31
​Jeg er selv tilbage i uge 32

"Kvalitet, tid og bedste rådgivning i byen."

★ ★ ★ ★ ★ -Jørgen Rovsing Skov

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 36 stemmer på Facebook