City briller

Philip starck briller

Philip starck briller

Høj kvalitet & gennemtænkt design

Briller fra Philip Starck er kvalitetsbriller ud over det sædvanlige. Det er ikke uden grund, at brillerne hurtigt er blevet kendt som kenderens brillevalg, for de er lidt af en designmæssig revolution. Brillerne har intelligent og gennemtænkt design, som tager udgangspunkt i ansigtets naturlige form og kroppens bevægelser.

Philip Starck briller har en unik form, funktion og teknisk performance, som blandt andet kommer til udtryk i stellets særlige mobilitet. Hængslerne er designet til at efterligne kroppens bevægelser på samme måde som et skulderled, og det sikrer både holdbarhed og let håndtering af brillerne.

PHILIP STARCK BRILLER

Funktionen i centrum med Philip Starck briller

​Den naturlige mobilitet i Philip Starck briller betyder, at brillestellet aldrig bliver skævt.

​Desuden giver det en særdeles behagelig pasform, som tilpasser sig dine bevægelser i løbet af dagen. Designet er moderne og strømlinet, og farverne passer subtilt ind i tidens tendenser.


​Vi har håndplukket nogle af de mest populære modeller. Kom forbi og se, hvilken model, der bedst komplimenterer netop dine ansigtstræk og passer til din stil.

Brillerne fra Philip Starck findes som både halv- og helbriller, så der er nogle til ethvert behov. Philip Starck briller fås naturligvis også som flerstyrkebriller med glidende overgang, og de fås med solbrilleglas, hvis dette ønskes.​

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00