​ bredt udvalg af briller

​  specialfremstillede briller

✓  design og komfort går hånd i hånd

Philip Starck briller

Høj kvalitet og gennemtænkt design

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Briller fra Philip Starck er kvalitetsbriller ud over det sædvanlige. Det er ikke uden grund, at brillerne hurtigt er blevet kendt som kenderens brillevalg, for de er lidt af en designmæssig revolution. Brillerne har intelligent og gennemtænkt design, som tager udgangspunkt i ansigtets naturlige form og kroppens bevægelser.

Philip Starck briller har en unik form, funktion og teknisk performance, som blandt andet kommer til udtryk i stellets særlige mobilitet. Hængslerne er designet til at efterligne kroppens bevægelser på samme måde som et skulderled, og det sikrer både holdbarhed og let håndtering af brillerne.

Funktionen i centrum med Philip Starck briller

Den naturlige mobilitet i Philip Starck briller betyder, at brillestellet aldrig bliver skævt. 

​Desuden giver det en særdeles behagelig pasform, som tilpasser sig dine bevægelser i løbet af dagen. Designet er moderne og strømlinet, og farverne passer subtilt ind i tidens tendenser.


​Vi har håndplukket nogle af de mest populære modeller. Kom forbi og se, hvilken model, der bedst komplimenterer netop dine ansigtstræk og passer til din stil.

Brillerne fra Philip Starck findes som både halv- og helbriller, så der er nogle til ethvert behov. Philip Starck briller fås naturligvis også som flerstyrkebriller med glidende overgang, og de fås med solbrilleglas, hvis dette ønskes.​

Ring til os på telefon 33 14 70 50, hvis du vil vide mere om designerbrillerne. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik lige ved Nørreport i København - ikke langt fra Nørrebro.

Nørregade 49, 1165 København K

Telefon: 33 14 70 50  -  Send en e-mail

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
​Jeg holder lukket uge
​29-30 der er åben igen uge 31
​Jeg er selv tilbage i uge 32

"Kvalitet, tid og bedste rådgivning i byen."

★ ★ ★ ★ ★ -Jørgen Rovsing Skov

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 36 stemmer på Facebook