​ bredt udvalg af briller

​  specialfremstillede briller

✓  design og komfort går hånd i hånd

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktlinser giver en større frihed

Er du træt af altid at gå med briller? For de fleste er kontaktlinser et glimrende alternativ eller supplement til briller. Kontaktlinser fremstilles i dag af et iltgennemtrængeligt materiale, så de er behagelige at have i. De kan korrigere for bygningsfejl og laves som multifokale med læsefelt. Derudover er det også muligt at få farvede kontaktlinser, hvis du er interesseret i et nyt look – og så endda til billige priser.

Det er vigtigt at få dine øjne tjekket regelmæssigt, når man bruger kontaktlinser. Derfor er det en fordel at købe dem i en fysisk butik. Vores brilleforretning er beliggende i hjertet af København – lige ved Nørrebro og Nørreport. Hos os får du synstest så ofte, du har brug for det. Vi kan desuden vejlede dig til at finde de rigtige kontaktlinser, herunder også linser med farve.

Stort udvalg af almindelige og farvede kontaktlinser

Vi forhandler et bredt udvalg af almindelige linser og farvede linser fra forskellige mærker. Vores bestsellere er 1-dags linser fra:

  • Total1
  • MyDay
  • Oasys One Day Hydraluxe
  • Acuvue Moist​

Disse typer almindelige og farvede kontaktlinser er en stor succes, og det skyldes bl.a. linsernes vævsvenlige materiale og evne til at holde på væsken, så dine øjne ikke tørrer ud.

MyDay 1-dags kontaktlinserne fra Cooper Vision er en ny silikonelinse, som meget hurtigt er blevet populær pga. den høje iltgennemtrængelighed. Den unikke overflade holder på 80 % vand, så linsen ikke kan mærkes.

Er du derimod til månedslinser, tilbyder vi kontaktlinser fra Biofinity. Disse kontaktlinser udmærker sig ved lavt væsketab og høj iltgennemtrængelighed.

Køb de rette kontaktlinser hos os

Er du interesseret i at prøve kontaktlinser med farve? Eller har du blot brug for rådgivning i forbindelse med køb af kontaktlinser? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan også kigge forbi vores butik i København for at se udvalget samt få kompetent vejledning.

Ring til os på telefon: 33 14 70 50 eller send os en mail på: citybriller@vip.cybercity.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine nye kontaktlinser.​

Nørregade 49, 1165 København K

Telefon: 33 14 70 50  -  Send en e-mail

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
​Jeg holder lukket uge
​29-30 der er åben igen uge 31
​Jeg er selv tilbage i uge 32

"Kvalitet, tid og bedste rådgivning i byen."

★ ★ ★ ★ ★ -Jørgen Rovsing Skov

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 36 stemmer på Facebook