City briller

Kontaktlinser

Kontaktlinser

Kontaktlinser giver en større frihed

Er du træt af altid at gå med briller? For de fleste er kontaktlinser et glimrende alternativ eller supplement til briller. Kontaktlinser fremstilles i dag af et iltgennemtrængeligt materiale, så de er behagelige at have i. De kan korrigere for bygningsfejl og laves som multifokale med læsefelt. Derudover er det også muligt at få farvede kontaktlinser, hvis du er interesseret i et nyt look – og så endda til billige priser.

Det er vigtigt at få dine øjne tjekket regelmæssigt, når man bruger kontaktlinser. Derfor er det en fordel at købe dem i en fysisk butik. Vores brilleforretning er beliggende i hjertet af København – lige ved Nørrebro og Nørreport. Hos os får du synstest så ofte, du har brug for det. Vi kan desuden vejlede dig til at finde de rigtige kontaktlinser, herunder også linser med farve.

Kontaktlinser

Stort udvalg af almindelige og farvede kontaktlinser

​Vi forhandler et bredt udvalg af almindelige linser og farvede linser fra forskellige mærker. Vores bestsellere er 1-dags linser fra:

  • Total1
  • MyDay
  • Oasys One Day Hydraluxe
  • Acuvue Moist​

Disse typer almindelige og farvede kontaktlinser er en stor succes, og det skyldes bl.a. linsernes vævsvenlige materiale og evne til at holde på væsken, så dine øjne ikke tørrer ud.

​​

MyDay 1-dags kontaktlinserne fra Cooper Vision er en ny silikonelinse, som meget hurtigt er blevet populær pga. den høje iltgennemtrængelighed. Den unikke overflade holder på 80 % vand, så linsen ikke kan mærkes.

Er du derimod til månedslinser, tilbyder vi kontaktlinser fra Biofinity. Disse kontaktlinser udmærker sig ved lavt væsketab og høj iltgennemtrængelighed.

Køb de rette kontaktlinser

Ring til os på telefon: 33 14 70 50 eller send os en mail på: citybriller@vip.cybercity.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine nye kontaktlinser.​

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00