City briller

Synstest

synstest

Grundig & effektiv synstest

Skal du bruge professionel hjælp til en synstest? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos City Briller v/Bo Schlemmer tilbyder vi synsprøver, og vi har især hjulpet mange kunder fra Nørrebro, Nørreport og andre dele af København. Vi har mange års erfaring i branchen, og det betyder, at vi har et godt blik for, hvad vores kunder skal have og har behov for.

Kom forbi og få udført en effektiv og grundig synstest med det samme, så vi kan få kortlagt dit syn helt korrekt. Herefter hjælper vi dig naturligvis med at finde de helt rette briller eller de rigtige kontaktlinser alt efter, hvad der passer til din livsstil. Vi har et bredt udvalg af begge fra de førende producenter på markedet.

synstest

Hvad koster en synsprøve?

​Men hvad koster en synstest egentlig? En synstest er gratis hos os, og herudover tilbyder vi både briller og kontaktlinser til en fordelagtig pris. Dit syn udvikler sig hele tiden, så selvom du muligvis tror, at du ikke har behov for briller eller linser, kan det vise sig, at du tager fejl.​

Det skal desuden nævnes, at vi løbende sørger for at følge med i udviklingen inden for både brillestel og linser, hvorfor vi udelukkende forhandler produkter af højeste kvalitet fra de bedste mærker. Book tid til en synsprøve allerede i dag og kom forbi vores optiker, så du kan finde ud af, om du ser optimalt.

Bestil tid til en synstest her

Har du brug for en synstest, er du altså kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder en gratis synsprøve, og vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi med garanti vil kunne finde den rigtige løsning for dig. Vores tests er desuden grundige og effektive, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Bestil tid til en synsprøve i dag ved at kontakte os på telefon: 33 14 70 50 eller send os en besked på e-mail: citybriller@vip.cybercity.dk. Udover at kunne tilbyde dig en grundig og effektiv synstest, finder du i vores forretning i København desuden et bredt udvalg af briller i flot design og god komfort. Vi glæder os meget til at høre fra dig.​​

Kontakt os ​

Du er altid velkommen til at tage kontakt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vores brillebutik har eksisteret i mange år, og vi er kendt for altid at have et spændende udvalg af kvalitetsbriller til fornuftige priser, samt give den bedste vejledning i forhold til dit syn. 

Vores brilleforretning er beliggende lige ved Nørreport – i hjertet af København, ikke langt fra Nørrebro og de omkringliggende kvarterer.

Kontaktoplysninger

City Briller v/Bo Schlemmer

Nørregade 49, 1165 København K

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 14 70 50

E-mail: citybriller@vip.cybercity.dk

​Åbningstider
Mandag - Torsdag 09.30 - 17.30

Fredag 09.30 - 18.00

Lørdag 10.00-13.00