​ bredt udvalg af briller

​  specialfremstillede briller

✓  design og komfort går hånd i hånd

Kontaktlinser der passer dig

​Mange spændende producenter

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For de fleste er kontaktlinser et glimrende alternativ eller supplement til briller. Kontaktlinser fremstilles i dag af et ilt-gennemtrængeligt materiale, så de er behagelige at bære. De kan korrigere for bygningsfejl, og de kan laves som multifocale med læsefelt. Vi siger til næsten alle vores kunder, at de skal prøve kontaktlinser, for at opleve den frihed det giver.

Det er vigtigt at få øjnene tjekket regelmæssigt, når man bruger kontaktlinser. Derfor er det en fordel at købe dem i en fysisk butik i stedet for på nettet. Hos os får du et øjentjek så ofte, du ønsker det. Vi kan desuden hjælpe med vejledning om, hvilke kontaktlinser, der passer bedst til dig.

Flere populære typer kontaktlinser

My Day 1-dags kontaktlinser fra Cooper Vision er en ny silicone linse, som meget hurtigt er blevet populær på grund af den høje ilt-gennemtrængelighed, der giver en komfort. Den unikke overflade holder på 80% vand, så linsen næsten ikke kan mærkes, mens man har den på.

Vores bestsellere er stadig 1-dags linserne fra Total1, MyDay, Oasys One Day Hydraluxe og Acuvue Moist. Disse typer kontaktlinser er en kæmpe succes, og det skyldes linsernes meget vævsvenlige materiale og evne til at holde på væsken.

De nye multifocale 1 dags linser fra Johnson & Johnson Acuvue moist multifofcal. De virker fantastisk.

En anden fantastisk kontaktlinse er Biofinity, som er en månedslinse. Disse kontaktlinser udmærker sig ved lavt væsketab og høj ilt-gennemtrængelighed. 

Ring til os på telefon 33 14 70 50 eller send os en besked via kontaktformularen og få en tid til en synstest og en snak om linser i vores butik i København tæt på Nørreport.

Nørregade 49, 1165 København K

Telefon: 33 14 70 50  -  Send en e-mail

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00

"Kvalitet, tid og bedste rådgivning i byen."

★ ★ ★ ★ ★ -Jørgen Rovsing Skov

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud af 31 stemmer på Facebook